TOP LATEST FIVE کبد چرب دکتر جاوید URBAN NEWS

Top latest Five کبد چرب دکتر جاوید Urban news

Top latest Five کبد چرب دکتر جاوید Urban news

Blog Article

مصرف سیگار می‌تواند باعث پیشرفت کبد چرب شود؛ ضمن اینکه سیگار در حالت عادی هم تأثیر نامطلوبی روی کبد می‌گذارد. طی یک مطالعه که توسط گروهی از محققان ژاپنی صورت گرفت، تأثیر تعداد روزهای مصرف سیگار بر درصد پیشرفت کبد چرب مورد بررسی قرار گرفت. نمودار زیر این تأثیرات را نشان می‌دهد:

استرس باعث اختلال در یک فرایند تاشدگی پروتئینی خواهد شد؛ این فرایند در مغز انجام می‌شود و مختل شدن عملکرد آن منجر به بروز کبد چرب خواهد شد.

میوه های شیرین دارای فروکتز یا همان قند میوه هستند که قاتل کبد میباشد.

آیا آبمیوه هم همان خواص میوه را برای درمان کبد چرب دارد؟

مهم‌ترین علت مرگ و میر کبد چرب ناشی از عوارض قلبی عروقی است. در مجموع، سالانه ۳۲۰۰۰ مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های گوارش و کبد در کشور ثبت می‌شود که ۵۰۰۰ مورد آن مربوط به سیروز کبدی است.

مصرف نمک و شکر را محدود کنید: مصرف نمک و شکر را به حداقل برسانید.

وضعیت پژو پارس را ببینید اسطوره استقلال بستری شد + فیلم شهرهای تاریخی ایران میزبان گردشگران نوروزی

اولین عکس از وضعیت خودروی رنوی تروریست‌ها بعد از تیراندازی پلیس آخرین آمار از افزایش تلفات حمله تروریستی در مسکو واکنش روسیه به بیانیه داعش حذف تیم ملی ترکیه از یورو ۲۰۲۴؟

چرا سیاتیک می‌گیریم؛ راه‌های درمان درد سیاتیک؛ درمان سیاتیک با ورزش

پیش از این در بخش پزشکی و سلامت مجله و در مطلب علائم کبد چرب چیست؟ — هر آنچه باید بدانید مفصل‌تر درباره علائم انواع کبد چرب توضیح داده شده است، برای مطالعه + اینجا کلیک کنید.

ورزش منظم و تنظیم وزن: چاقی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب است. ورزش روزمره و پیگیری برنامه‌های کاهش وزن می‌تواند به شما در کنترل بیشتر تغییرات چربی در کبد کمک کند.

البته در این شرایط هنوز هم بافت‌های سالمی برای انجام وظایف کبد وجود دارد. هر چند که این شرایط فقط با اصلاح رژیم غذایی درمان درمان نمی‌شود و نیاز به راهکارهای درمانی جدی‌تری وجود دارد.

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، کبد چرب حکیم خیراندیش گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page